Referenties

Klanten over Daniëls Advies en Margriet Daniëls

In een van onze teams was een samenwerkingsprobleem ontstaan. We hebben aan Margriet gevraagd om in kaart te brengen wat er precies speelde en vervolgens te adviseren over een oplossingsrichting. Zij wist in korte tijd het vertrouwen van de teamleden te winnen en kon zo achterhalen wat de oorzaken van de problemen waren. Vervolgens kwam zij met een helder rapport met een duidelijk advies. Margriet weet een professionele manier van werken goed te combineren met een prettige samenwerking.

Leo Duifhuizen
Directeur-bestuurder Christelijk College Groevenbeek

Ik heb bij Margriet een coachingssessie doorlopen, toen ik commercieel directeur Parkeermanagement Amsterdam was. Haar betrokkenheid en deskundigheid hebben me geholpen meer inzicht te krijgen in mijn competenties. Hierdoor heb ik in korte tijd een enorme groei in mijn loopbaan doorgemaakt en ga ik met veel zelfvertrouwen nieuwe uitdagingen aan.

Rianne Wijnands
Manager Exploitatie Handhavingsorganisatie, gemeente Den Haag

Werken met Margriet is een feestje!

Constance Steenkamp-Faaij
Manager Beheer Openbare Ruimte Stadsdeel Nieuw West

Margriet Daniëls heeft bij opdrachten voor stichting de Basis – een marketinganalyse en interim management – duidelijk haar meerwaarde laten zien. Zij is in staat in korte tijd de context te verhelderen voor haarzelf en voor medewerkers. Margriet kadert op verfrissende wijze de structuur waarbinnen de opdracht wordt vervuld. Dit doet zij door nieuwe invalshoeken te zoeken in combinatie met haar eigen ervaring en opvatting. Zij benut daarbij haar duidelijke communicatiestijl en een warme persoonlijkheid.

Binnen de Basis heeft Margriet laten zien medewerkers vertrouwen te geven en hun mee te nemen in de nieuwe manier van werken. Medewerkers hebben ervaren dat zij zelf een keus hebben, met als doel hun eigen werk en resultaten te beïnvloeden. Ook hebben zij geleerd dat er altijd een keuze is. Door haar persoonlijke en betrokken manier van werken beweegt Margriet zichzelf makkelijk binnen de organisatie en durft zij de uitdaging aan tegenbewegingen en weerstand bespreekbaar te maken en eisen te stellen aan performance, ondersteuning en afgesproken resultaten. Margriet werkt systematisch, correct en checkt met regelmaat of de uitvoering en resultaten van de ad interim opdracht voldoen aan de verwachtingen. Margriet rondt haar werk correct, op tijd en inzichtelijk af, waardoor het effectief kan worden overgenomen.

Hugo van de Kamp,
Voormalig directeur – bestuurder Stichting de Basis

Margriet is een groot aantal jaren individuele coach, begeleider van hei-dagen en allround praatpaal voor het hele bureau geweest. Ze heeft het talent om onoverzichtelijke situaties tot de kernvragen terug te brengen en helpt mensen om die vragen dan ook te beantwoorden. Ze weet de verschillende belangen van de medewerkers te onderkennen en tot hun recht te laten komen. En dit allemaal met een onverwoestbaar goed humeur en veel gevoel voor humor!

Petra Visscher
Voormalig hoofd bureau Ombudsman

Meer weten over Daniëls Advies?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact op: Margriet Daniëls is altijd beschikbaar voor een oriënterend gesprek of sparren over de toekomst.